Start of content

Nyheter

Pressmeddelande Pressinformation: Insiderutredningen mot Johan Björkman som rör köpet av LGP- och Allgon-aktier läggs ner

Förundersökningen mot finansmannen Johan Björkman när det gäller insiderhandel i LGP- och Allgonaktier är nedlagd.
 

Pressmeddelande De pågående utredningarna om misstänkta insiderbrott

I ett pressmeddelande den 16 april informerade Ekobrottsmyndigheten att två personer anhållits misstänkta för grova insiderbrott. Sedan dess har ytterligare två personer anhållits, varav en numera frigivits.
 

Pressmeddelande Åtalas för misstänkt fusk med kassaapparater

Två personer som bedriver restaurangverksamhet i Stockholm har i dag åtalats vid Stockholms tingsrätt för bl.a. grovt skattebrott. De åtalade är delägare respektive restaurangchef vid en restaurang på Södermalm.
 

Pressmeddelande Första domen i restaurangprojektet

En pizzeriaägare dömdes i fredags av Sollentuna tingsrätt till tio månaders fängelse för bl.a. grovt skattebrott, för att han låtit bli att redovisa försäljningsintäkter på ca två miljoner kronor. Det innebär att han krympt omsättningen i sitt företag med närmare 50 procent.
 

Pressmeddelande Gudrun Antemar ny generaldirektör för Ekobrottsmyndigheten

Regeringen har i dag utsett Gudrun Antemar till ny generaldirektör och chef för Ekobrottsmyndigheten från och med den 1 april 2004 till och med den 31 mars 2010. Hon efterträder generaldirektör Rolf Holmquist som går i pension den 4 februari.
 

Tala om vem du är

så ger vi dig relevanta sökvägar

Offentlighet och sekretess

Här hittar du information om vad som gäller för tillämpning av offentlighetsprincipen, sekretess och annat.

Till sidan om offentlighetsprincipen

Om förundersökningssekretess

Avgiftsförordningen

Vid begäran om att ta del av allmän handling utgår normalt avgift för kopiering enligt avgiftsförordningen (SFS 1992:191):

Tio första sidorna: 50 kr
Varje sida därutöver: 2 kr

Webbplats för lärare och ungdomar

På Ekobrott.se kan du läsa mer om ekonomisk brottslighet, de effekter de har på samhället och om Ekobrotts-myndighetens arbete med att förebygga, utreda och åtala. Webbplatsen riktar sig främst till lärare, ungdomar och studenter.

Till ekobrott.se