Start of content

Ekobrottsmyndighetens mobilwebb lanserad

Ekobrottsmyndigheten har under 2012-2013 utvecklat en mobil webbplats som nu är lanserad. Den nås enklast genom att gå till adressen m.ebm.se i webbläsaren på mobilen eller surfplattan.

MobilwebbMobilwebbens utformning skiljer sig från vår "vanliga" webbplats i att den är enklare och mer renodlad. Den generella informationen om myndigheten och vår verksamhet är mycket nedskalad, fokus ligger i stället på praktisk information, kontaktuppgifter och enkla funktioner.

Hur fungerar det?

Mobilsajten fungerar som en "app" med skillnaden att man inte behöver installera något på sin mobiltelefon för att använda den, det enda som krävs är möjlighet att surfa med telefonen.

Om man besöker www.ekobrottsmyndigheten.se med en surfplatta, smartphone eller annan bärbar enhet känner webbplatsen av detta. En dialogruta visas då som frågar om man vill besöka den mobila webbplatsen i stället. Valet sparas via en så kallad "cookie" i ett dygn.

Publicerat 2013-05-29. Uppdaterat 2013-05-29

Tala om vem du är

så ger vi dig relevanta sökvägar

Offentlighet och sekretess

Här hittar du information om vad som gäller för tillämpning av offentlighetsprincipen, sekretess och annat.

Till sidan om offentlighetsprincipen

Om förundersökningssekretess

Avgiftsförordningen

Vid begäran om att ta del av allmän handling utgår normalt avgift för kopiering enligt avgiftsförordningen (SFS 1992:191):

Tio första sidorna: 50 kr
Varje sida därutöver: 2 kr

Webbplats för lärare och ungdomar

På Ekobrott.se kan du läsa mer om ekonomisk brottslighet, de effekter de har på samhället och om Ekobrotts-myndighetens arbete med att förebygga, utreda och åtala. Webbplatsen riktar sig främst till lärare, ungdomar och studenter.

Till ekobrott.se